Events 

2020

Bestball d. 23.juni 2020

Vi spiller to sammen på et hold. Hver især spiller sin egen bold, men det er kun den bedste score pr. hul pr. hold som tæller som holdets hulscore. Dette betyder at vi tirsdag den 23. juni skal gå ud i 4-bolde i vores bloktider. Scorekort føres som normalt, og alle noterer hvem man spiller på hold sammen med. Ens markør skal være en fra det andet hold som man spiller i bold sammen med.

9-hullers turneringen er uændret Stableford turnering og det betyder at man fortsat kun spiller i 3 bolde i bloktiden 17:30-18:00. Scorekort afleveres i postkassen som vanligt.

Dameklubbens Regelaften tirsdag d. 3.marts 2020 kl. 18:00.

Har du brug for genopfriskning af de nye golfregler, som trådte i kraft sidste år? Dameklubben har derfor i Kokkedal Golfklub arrangeret en regelaften.

Arrangementet koster kr. 69,00 pr. deltager og i dette beløb er der inkluderet en Club Sandwich. Klokken 18:30 vil Jørn-Ole Jokumsen gennemgå de nye regler, og vi forventer at være færdig ca. kl. 20:45.

Af hensyn til planlægning for restauranten (som jo normalt er lukket på dette tidspunkt af sæsonen) er sidste tilmeldingsfrist den 1.marts 2020 kl. 20

Den 7.januar 2020 kl. 19-21 Hjertestopkursus i Golfklubben

Vi har fået lavet en aftale med Hjerteforeningen, som vil komme og undervise os i hjerte- lungeredning. Det kommer til at foregå tirsdag den 07.01.2020 kl. 19 til 21 i klubben.

Der vil blive undervist i hjerte-lungeredning, instruks i anvendelse af hjertestarter samt der vil være mulighed for at give hjertemassage samt kunstigt åndedræt på en dukke.

Der er ikke åbent i restauranten denne dag, men bestyrelsen vil sørge for at der er lidt at drikke. Tilmelding via Golfbox. Der er begrænsning på antal af deltagere, så det er først til mølle.

 

2019

Den 24.september 2019 Sæsonens sidste turnering - Flagturnering 

105 skønne damer mødte op til middag efter en festlig afslutningsturnering i det skønneste vejr, hvor vi spillede ni huller slagspil hvor vi brugte alle slag. Vinderen og nr. 2 i A-række Lise Husted og Grete Rasmussen samt nr 1 i B-rækken Katja Søndergaard sluttede på hul 10 fairway!

Præmiebordet var overdådigt sponseret af Proshoppen ved Nigel og Yvette W. Stemningen var høj og maden lækker.

Mrs. Scorekort aka Bettina N, der utrætteligt har tastet scorekort ind i de fleste turneringer, roste for de forbedrede udfyldninger, men der var stadig plads til forbedring :-)

Vores fantastiske forkvinde Bettina SF holdt tale, hvor hun gennemgik sæsonens udvikling og afvikling, samt takkede alle for at bidrage til sammenhold og engagement i klubben. Hun tog også fusen på resten af bestyrelsen, der fik smukke buketter som tak for indsatsen. Hun fortjener den største tak og ros! 

Husk og sig tak til hende!

Den 17. september drog mange seje kvinder til Hørsholm da der blev spillet Ecco tour på vores egen bane. 

Formandinde havde lovet godt vejr, men det kunne man vist ikke helt kalde det. Der var stiv kuling med vindstød af stormstyrke og mega haglbyger, men vi er seje i Dameklubben og kæmpede os igennem. At det var svære konditioner at spille under, kunne man godt se efterhånden som damerne kom ind, de så mildt sagt noget forblæste ud og vores score fortalte også at det havde været en sej omgang.

Vi fik efterhånden varmen og nød en dejlig middag i restaurant Sans og fik delt de dejlige vinpræmier ud som var sponseret af Baier Scandinavia V/ Ulrik S. Friis. Tak til sponsor.

Den 27.august spillede vi den traditionelle Victoriaturnering.

Det var en meget varm dag med trusler om regn og torden, men der var 73 damer ude og spille i løbet af dagen. Til middagen, hvor vi  var 60 tilmeldte, fik vi dejlig hvidvins-dampet sej, kartofler, salat og lækkert hjemmelavet brød fra Cafe BackTee. Vores sponsor som var Jyske Bank v/ Lotte Sylvest Holst, havde sørget for bolsjer, så der var lidt sødt rundt på bane og senere var der flotte præmier til de dygtigste og mange klappepræmier til stor glæde for alle andre. Vinderen af årets Victoria turnering blev Lisbet Nygaard med 38 point.

Der vil i forbindelse med middagen være udstilling af Anja Moos Wagner

Den 13.august havde Dameklubben inviteret damerne fra Mandagsklubben til Irish Rumble.

Trods kraftig regn spillede 76 kvinder golf i 19 hold med højt humør med gunstart kl. 14.

Hobnob var sponsor, og havde transformeret terrassen til show room med meget lækre cashmereuldvarer i høj kvalitet. Sponsor havde også generøst sørget for meget fine præmier til holdene på 1. og 2. pladsen, mens Dameklubben sørgede for 3. pladsen.

Vinderne blev Dorthe Touber, Anne Vestergaard Jørgensen, Susanne Winstrøm Gade, Pernille Sagild.

Tak for en dejlig dag :-)

Afslutning af regnbueturneringen 2019

På tirsdag den 23.juli 2019 er det sidste runde i den gennemgående regnbueturnering. 

Der er præmier for hver turnering 1, 2, 3 præmie i tre rækker. Der er også præmie for den bedste i alle tre turneringer i A,B og C rækken. Præmierne for de to første gange udleveres som månedspræmier og kan således hentes fra kl 17 i klubben hos Bettina Nygaard.

Præmier for turneringen på tirsdag udleveres i forbindelse med middagen, tidligst kl. 20-20:30 og man skal være tilstede for at modtage præmien, ellers gå den til klappepræmie.

Middagen koster 120 kr. og tilmeldingen via Golfbox, seneste tilmelding er søndag aften kl. 20.

Dameklubben giver kaffe og kage efter middagen.

Den 25. juni afsluttede vi foråret med den sidste Sophieturnering på den skønneste sommerdag med 76 damer, der trodsede varmen.

Goodlooks sørgede for vores make up blev lagt efter turneringen, mens Café Back tee havde lavet lækker tapas til os.

Årets Sophie blev Bettina S. Friis.

SKOVTUR den 5.juni 2019 Woodlands

På onsdag drager 70 kvinder afsted til Woodlands i Sverige. Det bliver herligt. I skal være der senest kl. 5.50 for bussen skal pakkes med 70 bags og 70 vogne. Den skal senest kører kl. 6.30 for at vi kan være total klar til gunstart kl. 10.00. Lad os få en forrygende dag. 

HUSK ID eller PAS og solcreme!

Hvis I ikke orker at skulle hjem og lave mad  efter en lang dag, er der et godt tilbud fra Café BackTee om "valgflæsk", persillesauce og kartofler ad libitum
og valgaften på
storskærm.

Pris: 139 kr.pr person
Tilmelding kan ske
il Bettina S. Friis
på onsdag, 
eller ved at ringe til Cafe BackTee.

28-05-2019 Damedag - Stableford

Så havde vi en dejlig damedag med helt almindelig stableford på 9 og 18 huller og 85 spillere på banen, der indleverede scorekort ;-)

En del af jer er begyndt at tilmelde jer i Golfbox, og fpr at få endnu med har vi udarbejdet en vejledning, som I kan printe ud og gemme, således I en hjælp til dette nye. Klik her for vejledning

Åben Damedag den 7. maj

Der var stor tilslutning til vores Åben Damedag med gæster fra Asserbo, Gilleleje, Søllerød, Rungsted og Simons golfklub. Vi kom ud i meget omskifteligt vejr, så det var på tidspunkter, hvor det var dejligt solskinsvejr, og tidspunkter, hvor det var stormvejr med regn og haglbyger. Det var nogle lidt forfrosne kvinder der kom ind, men alle fik dog hurtigt varmen og en dejlig kulør i kinderne efter et glas vin og dejlig grillmenu fra Café Back Tee. 
Præmiebordet bugnede med flotte præmier, så her skal endnu engang lyde en stor tak til vores sponsorer. Appetize v/ Magnus Abrahamsen, Stenstrøm v/ Solveig Bak Wiinblad, Blomster By Walgaard, Proshop v/Nigel Willet, Høsterkøb Planteskole, Ecoau2Clean, Helle & Catrine Rungsted Bytorv, Jytte Stahl, Baier Scandinivia v/Ulrik Friis og Classic Golf

 

2.5.2019

Tilmeldingsfristen til Åben Damedag 2019, holdes åbent i Golfbox til søndag den 5 maj 2019 kl 18.00 

Der er stadig nogle få pladser endnu, og muligheden for at deltage gælder både Kokdamer-Venskabsklubber samt nu også kvindespillere fra andre klubber, måske din veninde skal spille med ?

Der venter et overdådigt gavebord, med præmier helt ned til 8. pladsen i alle 3 rækker og masser af klappepræmier.

Håber vi ses til endnu en hyggelig eftermiddag/aften.

På bestyrelsens vegne

Bettina S.Friis

26-04-2019 Inviter din vendinde til golf og middag 
Vi har valgt at Åben Damedag tirsdag d. 7. maj bliver for alle klubber, så skynd dig at tilmelde din veninde. Husk at skrive navn og dgu.nr. i kommentarfeltet, hvis du og din veninde ønsker at spille sammen. 
Vi glæder til at se jer

OBS. Tilmeldingsfrist torsdag d. 2. maj

9-4-2019  Åbningsturnering og informationsmøde.

Så blev sæsonen 2019 skudt i gang i Dameklubben 🏌️‍♀️🏌️‍♀️🏌️‍♀️

Vi startede med 9 hullersturnering med 3 køller/jern og en putter. Der var mange ude og nyde det dejlige men lidt kolde vejr.

Til vores informationsmøde om aftenen var der 120 damer, som hyggede med dejlig mad og vin, og fik gennemgang af turneringsprogrammet med de væsentlige ændringer for den nye sæson, information om vores hjemmesiden, regnskab og tak til de afgående bestyrelsesmedlemmer.

Til slut var der uddeling af præmier og en stor tak til dagens sponsor, som var Cafe Backtee.

Med den kæmpe opbakning til vores arrangement glæder vi os til at komme i gang med en spændende sæson.

Forkvindens tale til sæsonstart

 5-3-2019  Eagle Club

19-2-2019 Regelaften v/ Jørn Ole Jochumsen

Stor succes - se under Info om de nye golfregler og lokale regler

Nyhedsbreve 2020