top of page
Events 

2024

Informationsmøde med modeshow d. 2. april 2024

Skovtur d. 5. juni 2024

Udflugt til Nivå d. 20. august 2024

 

 

2023

Informationsmøde d. 28. marts 2023

 

2022

Informationsmøde d. 29. marts 2022

Dameklubben inviterer til informationsmøde d. 29. marts kl. 18.00. Det koster kr. 50,- at deltage.

Aftenen vil starte med Cafe Backtee`s dejlige Mulligan suppe serveret med Focaccia brød. Drikkevare er for egen regning. Efter middagen vil bestyrelsen informerer om den kommende golfsæson herunder om flere nye spændende tiltag. Aftenen afsluttes med Henrik Knudsen som vi har inviteret til at komme fortælle om hans liv med Europatouren og dens spillere.

Læs formandindes tale her

 

2021

Afslutningsmatch 21. september 2021

Sæsonen gik på held traditionen tro med en flagmatch. En stor tak til Nigel fra Proshoppen der var sponsor af de flotte præmier. Formandinden rundede sæsonen af med en tale og vinderne blev hyldet på behørig vis. Vi glæder os til en fuld sæson i 2022! Vi ses på banen!

Læs afslutningstalen her

Skovtur 31. august 2021

Sikke en skovtur til Söderåsen Golfklub! Vejret var i den grad med os. Banen stod rigtig flot. Greens var helt umulige at læse, hvilket også afspejlede sig i de gennemsnitlige scores. Men pyt. Humøret var højt. En kæmpe tak til vores sponsor Jyske Bank v/ Lotte Holtz.

Venindedag 17. august 2021

VÅD ... van(d)vittig våd ... venindedag i Kokkedal. Vildt præmiebord (samlet værdi mere end 14.000 kr!!!).

Et samlet stort tillykke til vinderne!

Tak til Café Backtee for dejlig mad.

Kæmpe tak til Emil og hans dejlige baneservice!

En speciel tak til Turneringslederne Mette Brinchmann Gruhn og Soile Friis for et flot arrangement.

Den største tak til vores Sponsorer:

#Elliottsoutlet #Hästens #Plantorama #Gumpel #Walgaardblomster #Goldersmykker #Sctthomas #Gardena

Uden dem kunne vi ikke have så flot et gavebord. Husk dem når I handler og tak dem gerne for deres bidrag. Det motiverer dem til at støtte os fremover.

Regnbueturnering 21. juli 2021

Dameklubben havde i går en hyggelig afslutning på Regnbueturneringen. Trods sommerferie var der 54 ude og spille og 34 til fællesmiddag, hvor vi fik dejlig mad fra Cafe BackTee.

Resultat fra dagens turnering kan ses på golfbox.

Resultatet for den gennemgående Regnbueturnering:

9-huller: Pernille Zinita Renge

A-rækken: Lis Petersen

B-rækken: Mette Harboe Voll

C-rækken: Lene Hvas

Regelundervisning 9. juni 2021

Golf er ikke kun ”at kunne ramme den lille hvide bold”, men det er også regel viden

Vi har i samarbejde med Finn og Ulrik fra begynderudvalget arrangeret et par aftener, hvor de vil gennemgå de nye golfregler.

 

Undervisningen vil være en praktisk-teoretisk gennemgang af

  • Dropperegler

  • Strafområde - hvad må og hvad skal man gøre?

  • Out of bounds

  • Bold uspillelig

  • Putteregler

 

2020

Dameklubbens Regelaften tirsdag d. 3.marts 2020 kl. 18:00.

Har du brug for genopfriskning af de nye golfregler, som trådte i kraft sidste år? Dameklubben har derfor i Kokkedal Golfklub arrangeret en regelaften.

Arrangementet koster kr. 69,00 pr. deltager og i dette beløb er der inkluderet en Club Sandwich. Klokken 18:30 vil Jørn-Ole Jokumsen gennemgå de nye regler, og vi forventer at være færdig ca. kl. 20:45.

Den 7.januar 2020 kl. 19-21 Hjertestopkursus i Golfklubben

Vi har fået lavet en aftale med Hjerteforeningen, som vil komme og undervise os i hjerte- lungeredning. Det kommer til at foregå tirsdag den 07.01.2020 kl. 19 til 21 i klubben.

Der vil blive undervist i hjerte-lungeredning, instruks i anvendelse af hjertestarter samt der vil være mulighed for at give hjertemassage samt kunstigt åndedræt på en dukke.

 

2019

Den 24.september 2019 Sæsonens sidste turnering - Flagturnering 

105 skønne damer mødte op til middag efter en festlig afslutningsturnering i det skønneste vejr, hvor vi spillede ni huller slagspil hvor vi brugte alle slag. Vinderen og nr. 2 i A-række Lise Husted og Grete Rasmussen samt nr 1 i B-rækken Katja Søndergaard sluttede på hul 10 fairway!

Præmiebordet var overdådigt sponseret af Proshoppen ved Nigel og Yvette W. Stemningen var høj og maden lækker.

Mrs. Scorekort aka Bettina N, der utrætteligt har tastet scorekort ind i de fleste turneringer, roste for de forbedrede udfyldninger, men der var stadig plads til forbedring :-)

Vores fantastiske forkvinde Bettina SF holdt tale, hvor hun gennemgik sæsonens udvikling og afvikling, samt takkede alle for at bidrage til sammenhold og engagement i klubben. Hun tog også fusen på resten af bestyrelsen, der fik smukke buketter som tak for indsatsen. Hun fortjener den største tak og ros! 

Husk og sig tak til hende!

Den 17. september drog mange seje kvinder til Hørsholm da der blev spillet Ecco tour på vores egen bane. 

Formandinde havde lovet godt vejr, men det kunne man vist ikke helt kalde det. Der var stiv kuling med vindstød af stormstyrke og mega haglbyger, men vi er seje i Dameklubben og kæmpede os igennem. At det var svære konditioner at spille under, kunne man godt se efterhånden som damerne kom ind, de så mildt sagt noget forblæste ud og vores score fortalte også at det havde været en sej omgang.

Vi fik efterhånden varmen og nød en dejlig middag i restaurant Sans og fik delt de dejlige vinpræmier ud som var sponseret af Baier Scandinavia V/ Ulrik S. Friis. Tak til sponsor.

Den 27.august spillede vi den traditionelle Victoriaturnering.

Det var en meget varm dag med trusler om regn og torden, men der var 73 damer ude og spille i løbet af dagen. Til middagen, hvor vi  var 60 tilmeldte, fik vi dejlig hvidvins-dampet sej, kartofler, salat og lækkert hjemmelavet brød fra Cafe BackTee. Vores sponsor som var Jyske Bank v/ Lotte Sylvest Holst, havde sørget for bolsjer, så der var lidt sødt rundt på bane og senere var der flotte præmier til de dygtigste og mange klappepræmier til stor glæde for alle andre. Vinderen af årets Victoria turnering blev Lisbet Nygaard med 38 point.

Der vil i forbindelse med middagen være udstilling af Anja Moos Wagner

Den 13.august havde Dameklubben inviteret damerne fra Mandagsklubben til Irish Rumble.

Trods kraftig regn spillede 76 kvinder golf i 19 hold med højt humør med gunstart kl. 14.

Hobnob var sponsor, og havde transformeret terrassen til show room med meget lækre cashmereuldvarer i høj kvalitet. Sponsor havde også generøst sørget for meget fine præmier til holdene på 1. og 2. pladsen, mens Dameklubben sørgede for 3. pladsen.

Vinderne blev Dorthe Touber, Anne Vestergaard Jørgensen, Susanne Winstrøm Gade, Pernille Sagild.

Tak for en dejlig dag :-)

Den 25. juni afsluttede vi foråret med den sidste Sophieturnering på den skønneste sommerdag med 76 damer, der trodsede varmen.

Goodlooks sørgede for vores make up blev lagt efter turneringen, mens Café Back tee havde lavet lækker tapas til os. Årets Sophie blev Bettina S. Friis.

SKOVTUR den 5.juni 2019 Woodlands

På onsdag drager 70 kvinder afsted til Woodlands i Sverige. Det bliver herligt. I skal være der senest kl. 5.50 for bussen skal pakkes med 70 bags og 70 vogne. Den skal senest kører kl. 6.30 for at vi kan være total klar til gunstart kl. 10.00. Lad os få en forrygende dag. 

HUSK ID eller PAS og solcreme!

28-05-2019 Damedag - Stableford

Så havde vi en dejlig damedag med helt almindelig stableford på 9 og 18 huller og 85 spillere på banen, der indleverede scorekort ;-)

En del af jer er begyndt at tilmelde jer i Golfbox, og fpr at få endnu med har vi udarbejdet en vejledning, som I kan printe ud og gemme, således I en hjælp til dette nye. Klik her for vejledning

Åben Damedag den 7. maj

Der var stor tilslutning til vores Åben Damedag med gæster fra Asserbo, Gilleleje, Søllerød, Rungsted og Simons golfklub. Vi kom ud i meget omskifteligt vejr, så det var på tidspunkter, hvor det var dejligt solskinsvejr, og tidspunkter, hvor det var stormvejr med regn og haglbyger. Det var nogle lidt forfrosne kvinder der kom ind, men alle fik dog hurtigt varmen og en dejlig kulør i kinderne efter et glas vin og dejlig grillmenu fra Café Back Tee. 
Præmiebordet bugnede med flotte præmier, så her skal endnu engang lyde en stor tak til vores sponsorer. Appetize v/ Magnus Abrahamsen, Stenstrøm v/ Solveig Bak Wiinblad, Blomster By Walgaard, Proshop v/Nigel Willet, Høsterkøb Planteskole, Ecoau2Clean, Helle & Catrine Rungsted Bytorv, Jytte Stahl, Baier Scandinivia v/Ulrik Friis og Classic Gol

26-04-2019 Inviter din vendinde til golf og middag 
Vi har valgt at Åben Damedag tirsdag d. 7. maj bliver for alle klubber, så skynd dig at tilmelde din veninde. Husk at skrive navn og dgu.nr. i kommentarfeltet, hvis du og din veninde ønsker at spille sammen. 
Vi glæder til at se jer

9-4-2019  Åbningsturnering og informationsmøde.

Så blev sæsonen 2019 skudt i gang i Dameklubben 🏌️‍♀️🏌️‍♀️🏌️‍♀️

Vi startede med 9 hullersturnering med 3 køller/jern og en putter. Der var mange ude og nyde det dejlige men lidt kolde vejr.

Til vores informationsmøde om aftenen var der 120 damer, som hyggede med dejlig mad og vin, og fik gennemgang af turneringsprogrammet med de væsentlige ændringer for den nye sæson, information om vores hjemmesiden, regnskab og tak til de afgående bestyrelsesmedlemmer.

Til slut var der uddeling af præmier og en stor tak til dagens sponsor, som var Cafe Backtee.

Med den kæmpe opbakning til vores arrangement glæder vi os til at komme i gang med en spændende sæson.

Forkvindens tale til sæsonstart

 5-3-2019  Eagle Club

19-2-2019 Regelaften v/ Jørn Ole Jochumsen

Stor succes - se under Info om de nye golfregler og lokale regler

Nyhedsbreve 
bottom of page