top of page
Nye medlemmer
Hvordan bliver jeg medlem af Dameklubben i Kokkedal Golfklub?
For at kunne melde dig ind i Dameklubben skal du
  • Være kvinde

  • Være fyldt 18 år

  • Være medlem Kokkedal Golfklub

  • Have max. HCP 36

Ønsker du at blive medlem af Dameklubben Kokkedal Golfklub, SKAL du sende en mail til kokdamer2970@gmail.com med navn og DGU-nr, hvorefter du vil modtage mere info.

Ved tilmelding giver du os samtidig tilladelse til, at bruge din mailadresse til fremsendelse af nyhedsmail.

Hvem er vi og hvad vil vi?

Dameklubben er en klub i klubben, der løbende tiltrækker nye medlemmer, og som samtidigt er et aktiv både for Kokkedal Golfklub i almindelighed og for de kvindelige medlemmer i særdeleshed.


Dameklubben vil med de mange forskellige turneringer være medvirkende til at etablere nye golf bekendtskaber, på tværs af alder og handicap. Det at spille med andre kvinder giver en langt bedre oplevelse af golfspillet, og kendskabet til hinanden gør det nemmere, når man bestiller tid.
 

Vi ønsker at udbrede kendskabet til spillets mange facetter og regler endnu mere.
Der vil hver måned være turnering med fælles spisning (når corona tillader det).
Alle informationer herom vil være at finde på vores hjemmeside - kokdamer.com
samt på GolfBox.

 

I forbindelse med turneringerne er der altid mange flotte præmier, som enten vores sponsorer eller vi selv har leveret
 

Vi håber, at medlemmerne vil betragte dameklubben som en del af deres sociale og faglige netværk.

 

Har du noget på hjertet, er du altid velkommen med et indlæg til vores månedsmiddage. Dette kunne f.eks. være at udbrede kendskabet til den nye butik du lige har åbnet, arrangere en golftøsetur eller måske vil du invitere til en
prøvetime i zumba . . . der er mange muligheder


Vi har oprettet en Facebookgruppe ”Dameklubben Kokkedal Golfklub”, hvor man kan kommunikere med hinanden, fortælle om begivenheder og aftale næste runde mv. Del gerne dine oplevelser, ture, billeder mv her.

Hvordan spiller vi?

I Golfbox kan du læse alt om årets turneringer; turneringsbetingelser, fællesmiddag mm.
 

For at deltage i Dameklubbens turneringer skal du

 

  • Sørge for at booke tid i Golfbox, enten på skærmen i forhallen eller fra egen computer eller mobil. Tiden skal ALTID bekræftes inden en runde på skærmen i forhallen mindst 10 min. før tee off.

  • Booke tid i Dameklubbens bloktid. Kun hvis blok tiderne er fyldt op, kan der bookes uden for bloktid

  • Tilmelde dig til turneringen på Golfbox under Klubturneringer. Der findes et direktelink fra Dameklubbens hjemmeside www.kokdamer.com. Har du ikke meldt dig til turneringen, deltager du IKKE i turneringen. Du vil tidligst dagen før modtage et scorekort link på mail og SMS.

  • Udfylde BÅDE digitalt scorekort og almindeligt scorekort. Læs mere her


Vi anbefaler at du tilmelder dig ALLE turneringer i starten af sæsonen. Kan du af en eller anden grund ikke deltage, behøver du IKKE at afmelde dig turneringen.


Generelt

Dameklubben har om tirsdagen fortrinsret til tidsbestilling i følgende tidsrum: kl. 9.00 til 11.00 samt kl.15.00 til 17.00.
 

Man kan KUN booke tid i Dameklubbens bloktid. Kun hvis blok tiderne er fyldt op, kan der bookes uden for bloktid.
 

Der spilles efter golfreglerne for amatører og efter handicapsystemet.
 

Almindelige etiketteregler gælder.
 

Der SKAL spilles i 4-bolde.

 

Din markør SKAL være medlem af dameklubben.
 

Scorekortet afleveres korrekt udfyldt i postkassen i omklædningsrummet.
 

Er scorekortet ikke korrekt udfyldt, og har du ikke tilmeldt turneringen på Golfbox, vil det medføre diskvalifikation i turneringen
Om der spilles i faste eller flydende rækker, fremgår af turneringsbetingelsen. Ved faste rækker spilles der i følgende rækker

Række A 0 - 18,9

Række B 19,0 - 24,5

Række C 24,6 - 36,0


Tilmelding til fællesmiddag sker på på Golfbox under Klubturneringer. Der findes et direkte link fra Dameklubbens hjemmeside   www.kokdamer.com. Sidste frist for tilmelding er søndag kl. 20.00, hvorefter der vil være lukket for tilmelding til tirsdagens fællesmiddag.
 

HUSK ved fællesmiddage at 16.30 er sidste starttid for dem, der ønsker at spille 18 huller og senest 18.00 for dem der spiller 9 huller. Alle andre tirsdage kan man gå ud, lige så sent som man vil. aften. Fællesmiddagene starter som regel kl. 20.00,
 

Turneringsformer

Stableford
Spillehandicap fordeles på de enkelte huller. Hvis spilleren bruger det tildelte antal slag, opnås to point, bruges færre slag opnås flere point og vice versa. Hvis spilleren scorer 36 point svarer det til spillerens handicap.

 

Slagspil
I slagspil skal bolden i hul uanset om du bruger 3 eller 13 slag, med mindre der lagt loft på hvor mange slag der må bruges. Her kan du ikke strege et hul og gå videre til næste. Den af spillerne der bruger færrest slag på runden er vinderen.

 

Længste drive
Indlagt konkurrence, hvor det længste drive på et på forhånd udpeget hul, præmieres. Bolden skal ligge på fairway. Dette vil oftest være i forbindelse med turnering, hvor der er fællesmiddag bagefter.

 

Nærmest hullet
Der vil være nærmest hullet på par 3 hullerne. Dette vil oftest være i forbindelse med turnering, hvor der er fællesmiddag bagefter.

 

Præmier

Hvis du har vundet præmie i en turnering, en tirsdag hvor der ikke er fællesmiddag, kan man få udleveret sin præmie, den førstkommende tirsdag hvor der er fællesmiddag, fra kl. 17.00 i klubhuset.  

Vinder man præmie i en turnering hvor der er fællesmiddag, ca. 1 gang pr. måned, sker præmieoverrækkelsen på selve dagen, og man skal være tilstede for at modtage præmien. Præmier for den månedlig 9 hullers turnering uddeles til vores fællesmiddage og her skal man også være tilstede for at modtage præmie.


Handicapregulering

Hvis du deltager i en af Dameklubbens turneringer, bliver du automatisk handicapreguleret.

I forbindelse med holdturneringer af enhver art, bliver man ikke handicap-reguleret.

 

Vi håber, at du har lyst til at melde dig ind i Dameklubben - vi glæder os til
at se dig.

Med venlig hilsen
Dameklubbens bestyrelse

 

Februar 2023

 

 

 

bottom of page