top of page
Eclectic med loft
HVAD ER ECLECTIC?

 

Eclectic er, når der spilles for at samle den bedste score sammen over et antal runder (på samme bane), hvor kun det bedste resultat på hvert hul tæller. 

I Dameklubben er det en gennemgående slagspilsturnering i 3 rækker, som spilles over 4 gange i løbet af sæsonen. Anderledes ved denne turnering er det gælder om at forbedre ens score. Hvis man f.eks. har brugt 7 slag på 1. hul den første gang man spillede, men i næste turnering kun brugte 5, så bliver det i skemaet ændret fra 7 til 5 - det vil sige, at man har hele tiden mulighed for at gøre sin eclectic runde bedre for hver turneringer. Vi har i dameklubben besluttet at spille med loft, dvs. at man maksimalt må bruge 10 slag på et hul. Når man har brugt 10 slag, samler man bolden op, og noterer 10 slag på scorekortet. Vi har besluttet at spille med loft, for at imødekomme DGU´s linje om hurtigere spil på banen.

Selv om man ikke har mulighed for at spille alle gange, kan man stadig være med, man har så bare ikke så mange chancer for at forbedre sin score.

Ved afslutningsturneringen vil der være præmie til den bedste i hver række.

Eclectic i Golfbox

Hulscoren for den overordnede Eclectic score er offentliggjort i Golfbox. Den samlede hulscore vil kunne følges på én samlet liste, og er anført i brutto. Det betyder, at der ikke er taget højde for handicap. Først når den sidste og endelige Eclectic match er spillet, vil listen blive korrigeret med handicap og opdelt i 3 lige store rækker. Vinderne vil blive offentliggjort ved afslutningsmatchen i september, hvor der uddeles præmier til de tilstedeværende.

Resultater

Eclectic er en turnering med order of merit. Resultatet er angivet som færrest antal bruttoslag. Ved sidste match tildeles 1/2 antal SPH med afslutningsdagens handicap.

Gå til order of merit i Golfbox!

bottom of page